Video : Tipsbladet
Champions League

Kaos ved CL-lodtrækning: Skal den gå om?

Der blev begået flere fejl under mandagens Champions League-lodtrækning.

Det kan på forhånd virke som en overskuelig opgave at trække lod til otte Champions League-ottendedelsfinaler, men ikke desto mindre endte mandagens lodtrækning i lidt af et kaos-show. 

For der blev begået flere fejl, som kan have haft stor indflydelse på lodtrækningen. 

Fælles for fejlene er, at de begge involverer Manchester United. Først blev den engelske storklub parret med Villarreal, men dette var en fejl, da de to hold ikke kan trække hinanden, i og med de var i gruppe sammen. Manchester City blev efterfølgende trukket som Villarreals modstander. 

Herefter var Manchester United igen involveret, da modstanderen til Atlético Madrid skulle findes. Her blev der nævnt, at Manchester United ikke kunne blive trukket, da de var i gruppe med hinanden. Dette var en fejl, og ud fra TV-billederne af lodtrækningen virkede det heller ikke til, at Manchester Uniteds kugle blev placeret i bowlen. Til gengæld var Liverpools kugle med i Atlético Madrids bowle, hvilket den ikke skulle være, da de to klubber var i gruppe sammen.

Atlético Madrid endte siden med at trække Bayern München, mens Manchester United i sidste ende trak Paris Saint-Germain. 

Den store mængde af fejl har siden fået forskellige personer til at spekulere i, om lodtrækningen fortsat skal gælde, eller om den skal tages om. 

Journalist hos ESPN Alex Shaw melder efterfølgende på Twitter, at UEFA diskuterer, hvorvidt lodtrækningen skal tages om. Atlético Madrid har klaget til UEFA om situationen.