• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Når UEFA trækker lod til tredje kvalifikationsrunde i Champions League kl. 12.00 i dag i Nyon, får OB og FCK svar på, hvem vi de skal møde.

Af Christian Idskov

OB og FC København kan ikke møde hinanden i kvalifikationen til Champions League. Men det betyder ikke, at der ikke venter de to danske tophold en hård modstand.

FCK er således en del af mesterholdenes gruppe, mens OB deltager i en gruppe af hold, der fik sekundære pladser i deres hjemlige ligaer.

I og med at OB er useedet i deres kvalifikationslag, bliver modstanden væsentligt hårdere end FCK’s. OB kan derfor komme op i mod hold som Benfica, Dynamo Kiev, Panathinaikos, FC Twente eller Standard Liege.

I mesterholdenes lag skal FCK møde vinderen af en af kampene i anden kvalifikationsrunde, hvor første kamp af to allerede er spillet:

FK Mogren (Montenegro)/PFC Litex Lovech (Bulgarien) (1-2)
Slovan Bratislava (Slovakiet)/FC Tobol Kostanay (Kazakhstan) (2-0)
NK Maribor (Slovenien)/F91 Dudelange (Luxembourg) (2-0)
HJK Helsinki (Finland) Bangor City FC (Wales) (3-0)
Shamrock Rovers FC (Irland /FC Flora Tallinn (Estland) (1-0)

Efter denne runde venter der en play-off-kamp for vinderne af tredje spillerunde. Her skal FCK møde et andet vinderhold, mens der venter OB virkelig hård konkurrence, idet de skal møde enten Arsenal FC, FC Bayern München, Olympique Lyon, Villareal FC eller Udinese.

Den første kamp i tredje kvalifikationsrunde spilles den 26. og 27. juli, mens returopgøret finder sted enten den 2. eller 3. August.

Første kamp i play-off-spillet fløjtes i gang enten den 16. eller 17. august. Den anden kamp bliver den 23. eller 24. august.