• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Dansk profil før CL: Jeg bliver bedre og bedre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er en myte, at fodboldspillere topper som 28-årig, mener Anders Christiansen. Han er 31 og har aldrig været bedre.

Af Anders Dehn

På det danske landshold er Anders Christiansen blandt reserverne, men hos Malmö FF og i Allsvenskan er han en af de største stjerner. Tirsdag aften får han chancen for at funkle på den største af alle scener.

Malmö vender efter seks års fravær tilbage til Champions League-gruppespillet, når Juventus kommer på besøg. Hvis de svenske mestre skal have noget med fra den kamp, skal omdrejningspunktet "AC" spille en brandkamp.

Modstanderen er selvsagt vanskelig, men Anders Christiansen leverer uge efter uge varen i Sverige. Faktisk mener han, at han er bedre end nogensinde, selv om han har rundet de 30.

- Da jeg var 20 år og talte med nogen, som var over 30, tænkte jeg, at de var gamle. Nu står jeg der selv og er 31 år og føler mig bedre og bedre for hver sæson. Den her myte om, at man topper som 28-årig, er på vej ud, tror jeg.

- Vi fodboldspillere træner på en anden måde og lever under andre omstændigheder, end man gjorde for 20 år siden. Man ser, at de bedste spillere også er 34-35-36 år som Cristiano Ronaldo og Zlatan - som bliver 40 nu, siger "AC" til Fotbollskanalen.

- Alder er bare et tal. Det vigtigste er, hvordan kroppen reagerer. Jeg synes, at jeg bliver bedre og bedre.

Det er ikke kun troen på sig selv, der er intakt hos Anders Christiansen. Det er den også på hans hold forud for opgøret mod Juventus. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020