• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Dummede sig: Celtic-profil siger undskyld

Foto: Getty Images

Celtic-skurken Nir Bitton har sagt undskyld på sin private Instagram-profil efter udvisningen mod FC Midtjylland.

Af Jacob Quvang

Den israelske Celtic-profil Nir Bitton indtog en skurkerolle for Celtic i tirsdagens Champions League-brag mod FC Midtjylland, da han blev udvist allerede i første halvleg. 

Her var Celtic foran 1-0, da Bitton valgte at prikke Anders Dreyer i panden, efter danskeren var faldet til jorden i Celtic-feltet. Det kostede Bitton sin anden advarsel, og kampen endte efterfølgende 1-1. 

Bitton har nu karantæne i returkampen i næste uge, og han har også selv været ude og undskylde over for Celtic-fansene på sin private Instagram-profil.

- Jeg tabte hovedet i et sekund og blev straffet for det. Endnu en gang vil jeg sige undskyld, er den kortfattede besked fra den ellers rutinerede 29-årige landsholdsspiller.

Celtic-manageren Ange Postecoglou udtalte efter kampen til The Scottish Sun, at Bitton var særdeles skuffet over sig selv over aktionen. 

- Jeg er frustreret over resultatet ikke præstationen, men Nir (Bitton, red.) havde allerede fået en advarsel, og når du har fået en, er du nødt til at være forsigtig i dine aktioner. 

- Mest skuffende er det dog for ham, for han var virkelig opsat på at spille godt, forklarer Postecoglou, som skal finde ud af, hvordan han erstatter Bitton til returkampen. 

I videoklippet kan du se situationen, hvor Bitton prikker Dreyer i panden og modtager sin anden advarsel. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020