Foto: IMAGO
Champions League

Efter lang skade: Neestrup klar til at give chance

Den norske back vil blive udtaget til kampen mod Manchester City.

PARKEN (Tipsbladet): Det er efterhånden længe siden, at Birger Meling har været med i kamp for FC København, men når de går på banen mod Manchester City i Champions League-ottendedelsfinalen, så er der en mulighed.

Det fortæller FCK-cheftræner Jacob Neestrup ved klubbens pressemøde forud for tirsdagens kamp.

- Birger tager vi med i truppen, og hvis vi mener, at han kan give noget til holdet i 10 eller maks 15 minutter, så gør vi det, siger han og fortsætter om, hvordan udsigterne ser ud for Nicolai Boilsen:

- ‘Boile’ har trænet i dag, og inden for en meget overskuelig fremtid vil han være til rådighed for at blive udtaget til kampe, lyder det fra Neestrup.

Man skal helt tilbage til 21. oktober for at finde den seneste kamp, som Meling har været med i. Det var mod Vejle, hvor han blev udskiftet efter 35 minutters spil.

Desuden må FC København undvære Lukas Lerager, der er ude med karantæne, da han fik rødt kort mod Galatasaray i den sidste gruppekamp. Det skete desuden helt i slutningen af kampen.

- Det er først og fremmest bittert for Lerager selv, at han er i karantæne, for han har sammen med flere andre været stammen på det hold, der har bragt os her. Vi kommer til at mangle en dygtig spiller, men det har vi heldigvis kunne løse før i de seneste 15-16 måneder, og det kommer vi også til i morgen, fortæller FCK-træneren.

Kampen spilles tirsdag klokken 21 i Parken, og der er returkamp 6. marts i Manchester.