Champions League Lars Gram-Hanssen

Eks-Real-stjerne holder med Liverpool i CL-finalen

Foto: Getty Images

James Rodriguez kommer ikke til at holde med sin gamle klub i Champions League-finalen.

Af Lars Gram-Hanssen

James Rodriguez har spillet for både Real Madrid og Everton i løbet af karrieren, og på den måde ville det virke ret oplagt, hvis colombianeren havde tænkt sig at heppe på Real Madrid, når Carlo Ancelottis mandskab om et par uger møder Liverpool i Champions League-finalen. 

Sådan forholder det sig dog ikke. Den tidligere VM-topscorer håber således på en Liverpool-triumf imod sin gamle klub. 

- Jeg håber, at Liverpool vinder. Jeg har mange venner i Real Madrid, og det er et vanskeligt hold i sådan en type kamp. Men jeg håber, at 'Lucho' [Luis Diaz, red.] vinder, lyder det således, ifølge Daily Express, fra James Rodriguez. 

Ifølge Daily Express havde James Rodriguez en finger med i spillet, da Liverpool i januar hentede Luis Diaz i FC Porto. Rodriguez og Diaz er holdkammerater på det colombianske landshold, og Rodriguez anbefalede angiveligt Diaz at rykke til Liverpool, selvom der også var interesse fra Tottenham, Manchester United og West Ham. 

James Rodriguez, der nåede at spille 125 kampe for Real Madrid, tørner i dag ud for Al-Rayyan SC i Qatar. Colombianeren er et af Real Madrids dyreste indkøb nogensinde, idet den spanske storklub betalte omtrent 585 millioner kroner for ham i 2014.