Video : Tipsbladet
Champions League

Elkjær optimistisk: Sådan vil FCK klare sig i år

Legenden Preben Elkjær har klare forventninger til, hvordan FC København kommer til at klare sig i denne sæsons Champions League.

FC København er for anden sæson i træk med i Champions League-gruppespillet, og der er muligheder for at gøre det endnu bedre denne gang end sidste år, mener landsholdslegenden Preben Elkjær.

Det fortæller han om i studiet på TV3+.

- Ja, jeg synes, at det fodbold, de spiller, er bedre end sidste sæson. Jeg synes, at det er et rigtigt spændende hold, der kan meget offensivt. Stadig lidt spørgsmålstegn ved det defensive. Men det er altså stærke modstandere, de har trukket, siger han og fortsætter:

- Dog tror jeg på, at de kan matche Galatasaray. Jeg har set et par kampe af dem, og jeg synes, at der er en god mulighed for i hvert fald at kæmpe med om den her tredjeplads, lyder det fra Preben Elkjær.

I sidste sæson blev det til tre point via tre uafgjorte opgør for FCK. Og der venter en del flere, hvis det står til den tidligere Serie A-vinder.

- Jeg er jo optimist, og jeg har gættet på seks point, fastslår han.

Han har tilmed udpeget, hvordan pointene kommer til at fordele sig - og her tror 80'er-legenden på, at det bliver til ét point mod Galatasaray på udebane, mens der venter ét point mod både United og Bayern i Parken. Endelig regner han med tre point i hjemmekampen mod Galatasaray.

- Det er en helt speciel stemning, og resultaterne har jo også vist, at det er virkelig svært for modstanderne at vinde i Parken mod FCK. Derfor de seks point, fortæller Elkjær.

FCK har dog fået en speciel optakt til udekampen mod Galatasaray. Læs mere om det her.