• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Elkjærs powerranking: Det er voldsomt imponerende

Foto: Getty Images

Preben Elkjær har udpeget sine favoritter til at vinde Champions League i denne sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter gårsdagens kampe i Madrid og Napoli er der nu blot otte hold tilbage i Champions League, og i Viaplay-studiet lavede Preben Elkjær onsdag aften sin powerranking af turneringens største favoritter. 

På fjerdepladsen har Preben Elkjær fundet plads til Napoli, der sendte Frankfurt ud med en samlet 5-0-sejr. 

- Vi starter med et italiensk hold. Og det er der jo ingen, der kan være uenige i, at de skal være blandt de fire. Det gælder jo om, hvilke hold, der spiller godt, og hvordan de ser ud lige nu. Derfor Napoli, lød det fra Elkjær. 

De engelske mestre fra Manchester City må nøjes med en tredjeplads. 

- Jeg er meget enig med Jan. Jeg deler hans bekymringer, og jeg synes heller ikke, at den modstander, de havde i går (tirsdagens kamp mod Leipzig, red.), var stærk nok til, at man sådan 100 procent kan sige noget om, hvor stærke City egentlig er, lød begrundelsen fra Elkjær. 

Trods den samlede 6-2-sejr over Liverpool må Real Madrid nøjes med en andenplads, og den beslutning begrunder Preben Elkjær med, at Bayern München viste et skræmmende niveau i tyskernes samlede 3-0-sejr over Paris Saint-Germain. 

- Som nummer ét har jeg sat Bayern München. Og det er jo fordi, at jeg selv var i München forleden. Nej, jeg synes, at den måde, som de smadrede PSG på i anden halvleg, det var voldsomt imponerende.

- Det, der også imponerede mig ved Bayern München, det var, at de i anden halvleg skiftede tre eller fire spillere ud, og alle fire spillere, der kom ind, det er bare fantastiske fodboldspillere. Så de har den der bredde. Bayern München er en velsmurt maskine. 

De fire øvrige resterende hold i Champions League er Chelsea, Benfica, Milan og Inter. Der trækkes lod til kvartfinalerne fredag klokken 12.00. 

Se hele klippet med Preben Elkjærs powerranking i afspilleren over artiklen.