Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Champions League

Ellevild Jacob Neestrup: Ej, hvor var han vild!

FC København-træneren havde stor ros til overs for flere af sine profiler, ikke mindst Kamil Grabara og Elias Achouri.

Tipsbladet i München.

FC København leverede et kæmpe resultat onsdag aften ved at hente point på storklubben FC Bayern Münchens hjemmebane - noget, ingen andre udehold havde gjort i Champions League i 17 kampe i træk.

Det kan FC København ikke mindst takke en række spillere for.

Heriblandt Kamil Grabara, der diskede op med en flot redning midtvejs i første halvleg på et hovedstød fra Thomas Müller. I mixed zone efter kampen havde cheftræner Jacob Neestrup også en masse ros til overs for sin keeper.

- Det er da vigtigt, men jeg vil ikke fremhæve nogle spillere frem for andre. Men Kamil er en nøglespiller i FC København, og det har han været i lang tid. Mange af journalisterne, der nu siger, at vi dårligt nok kunne spille uden ham, er de samme, der ikke kunne forstå, hvorfor han skulle spille foran Mathew Ryan. Der går tingene hurtigt i den her verden.

- Han er en klassekeeper, og vi er meget glade for ham i FC København. Han har været en nøglespiller og en nøglekarakter ved at skubbe lidt til os. Han er vigtig, fortalte FC København-træneren.

Og da indskifteren Elias Achouri kort efter blev bragt på banen, kunne Jacob Neestrup heller ikke lægge skjul på sin begejstring.

- Ej, hvor var han vild! Jeg synes, han var virkelig, virkelig god. Jeg synes også, at Roony var god. Jeg synes, det var fedt, at vi kunne sætte Achouri ind, og han er klar til på søndag og til at give den fuld gas i Parken.

- De kan heller ikke fange ham på Champions League-niveau. Det er bare en god fyr. Det fede ved ham er også, at han har lavet mange gode indhop. Der er ikke noget bæfjæs, når han starter ude. Så tager han skeen i den anden hånd og kommer ind og gør en forskel, sagde Neestrup.   

Kampen sluttede i en nulløsning, og dermed har FC København alt i egne hænder forud for sidste spillerunde. En sejr over Galatasaray vil sikre "løverne" videre avancement i Champions League.