• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kenneth Jensen

En, to, tre, fire, fem mål: Haaland er ustyrlig

Foto: Getty Images

Den norske angriber hakkede fem bolde i nettet, da man vandt 7-0 over RB Leipzig.

Af Kenneth Jensen

Det er lidt over en måned siden, at Jamie Carragher sagde til Sky Sports, at Manchester CIty er bedre uden Erling Haaland.

Det var ikke tirsdag aften, at den tidligere engelske landsholdsspiller fik ret.

Angriberen scorede til 1-0, 2-0, 3-0, 5-0 og 6-0, da City slagtede RB Leipzig og spillede sig i kvartfinalen i Champions League med en samlet sejr på 8-1, efter klubberne havde spillet 1-1 i Tyskland i det første opgør.

Angriberen lod kun Ilkay Gündogan deltage i festen med sit mål til 4-0 samt Kevin de Bruyne, der scorede opgørets sidste mål til 7-0 i tillægstiden.

Det kan godt være, at Red Bull giver vinger, men tirsdag aften kom Red Bull-klubben ned på jorden - takket være den norske bomber.

Erling Haaland står nu noteret for 39 scoringer i denne sæson for Manchester City, og angriberen kunne sikkert have scoret flere mål, hvis ikke Pep Guardiola havde vist nåde over for RB Leipzig og udskiftet angriberen midt i anden halvleg.

Du kan se Erling Haalands fem kasser i videoen øverst til denne artikel.

Også Inter er klar til kvartfinalen, da klubben spillede 0-0 ude mod FC Porto. Dermed er man videre med samlet 1-0. Det holdt ellers hårdt, da FC Porto pressede på til sidst og ramte træværket.