Video : Tipsbladet
Champions League

Erling Haaland helt vild med to FCK-profiler

Erling Haaland har et godt øje til to af FC Københavns spillere, selvom han ikke aner, hvad de hedder.

Manchester (Tipsbladet): Om et døgn går det løs på Etihad Stadium, når Manchester City brager sammen med FC København i Champions League.

Hjemmeholdet har opgøret i sin hule hånd med en sejr på 3-1 fra klubbernes første møde i Parken for tre uger siden. Det ligner med andre ord en umulig mission for de danske mestre, der dog vil gøre alt, hvad de kan for at vise sig flot frem.

Ifølge Manchester Citys norske superstjerne har flere københavnere faktisk imponeret ham. Det kniber dog med at huske deres navne.

- Jeg kan godt lide deres målmand. Jeg kan dog ikke huske hans navn, men han er rigtig god med fødderne. Ham kan jeg særligt godt lide, men de har rigtig mange gode spillere, siger han til Tipsbladet og resten af de fremmødte medier under tirsdagens pressemøde:

- Du kan bare kigge på kampene, som de har haft mod Bayern og Manchester United - fantastisk. Kantspilleren er også god, selvom jeg ikke kan huske hans navn. Mine norske brødre Meling og Elyounoussi er der også. Men venstrekanten... Jeg kan ikke huske hans navn.

Tipsbladet, der har stillet spørgsmålet, må fortælle, at han hedder Elias Achouri.

- Ja, ham kan jeg godt lide. Så de to.

Målmanden hedder i øvrigt Kamil Grabara, hvis ellers Erling Haaland har tænkt sig at læse med. Hvis ikke, må han hjem og se lidt mere video på polakken, som han skal forsøge at få bolden forbi onsdag aften.

Men generelt er Erling Haaland imponeret af FC København, som behandler ham meget på samme måde som forsvarsspillerne i Premier League.

- Jeg synes, at alle fokuserer meget på mig. Så det er meget det samme. Der er ikke den store forskel. De (FCK, red.) er store og stærke og gode med bolden. Jeg kan gode lide deres måde at spille på.

Onsdag aften kommer FC København også til at have et ekstra øje på nordmanden, der har været brandvarm på det seneste. I weekenden kom han igen på tavlen efter at have scoret fem mod Luton i sidste uge.