• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Obaida El-Itr

Et mysterium: Hvorfor spiller Lindstrøm ikke?

Foto: Getty Images

De italienske medier spekulerer i, hvorfor Jesper Lindstrøm ikke bliver brugt noget mere af Napoli-cheftræner Rudi Garcia.

Af Obaida El-Itr

I Danmark havde vi måske spået Jesper Lindstrøm en lidt større rolle i Napoli efter skiftet fra Frankfurt - selvom han er ny i truppen og lige skal vænne sig til de nye omgivelser.

Men noget tyder på, at cheftræner Rudi Garcia ikke har den store fidus til den tidligere Brøndby-profil. I de seneste to opgør mod henholdsvis Genoa og Braga har den danskeoffensivspiller siddet på bænken i samtlige 90 minutter.

Under onsdagens Champions League-opgør stod Lindstrøm klar til at komme på banen i det 87. minut, men lige før udskiftningen reducerede hjemmeholdet til 1-2, og Rudi Garcia ændrede planerne. Danskeren måtte finde sin plads på bænken igen.

Det blev beskrevet som en “hån mod Lindstrøm” af mediet Calcio Napoli 24.

Og i mange af de øvrige italienske medier forstår man ikke, hvorfor Lindstrøm ikke bliver brugt.

Arena Napoli kalder situationen med manglende spilletid til Lindstrøm for et “mysterium”. Ifølge mediet anser Garcia ikke den danske landsholdsspiller som egnet til at være kantspiller, men mere en offensiv midtbanespiller. Og da midtbanen hos Napoli er godt besat, har det været svært for den franske træner at finde plads til Lindstrøm.

“En beslutning, som ingen endnu har forstået”. Sådan beskriver Tutto Napoli kalder Garcias manglende indskiftning af Lindstrøm tidligere i opgøret mod Braga.

Napolis næste opgave er på udebane mod Bologna, og det bliver spændende at se, om Lindstrøm denne gang kommer på grønsværen.