Foto: IMAGO
Champions League

Falk før City-braget: Parken kan noget specielt

Det er noget specielt med de europæiske aftener i Parken, understreger Rasmus Falk.

PARKEN (Tipsbladet): Det er ikke nogen hemmelighed, at FC København har leveret ganske store resultater på hjemmebane i de europæiske kampe, og det er ofte sådan, at de som minimum tager point i de opgør.

Når det handler om netop fansenes rolle, så ser Rasmus Falk da også, at det er noget særligt ved de kampe. Det fortæller han om ved pressemødet mandag forud for opgøret mod City.

- Jeg tænker altid, at det er specielt i de her europæiske aftener i Parken. Det kan noget specielt hver gang. Så ved jeg godt, at der kan være lidt forskel på hvilken turnering, man er med i og alt, hvad der hører med til det, siger han og fortsætter:

- Men jeg er heller ikke i tvivl om, at i morgen bliver en fantastisk dag og en fantastisk følelse, lyder det fra Rasmus Falk.

Der har da også været nogle store oplevelser i denne sæson, hvor de danske mestre både vandt over Manchester United og Galatasaray, som var stærkt medvirkende til, at de gik videre fra gruppespillet.

Særligt kampen mod United husker cheftræner Jacob Neestrup rigtig godt, hvor tilskuerne var en stor hjælp.

- Vi fik en rigtig dårlig start mod Manchester United, men derfor var det en fantastisk kulisse, der bar os frem til et historisk resultat, så jeg tror, at det, at Parken kommer til at gynge i morgen, det kommer til at give helt sig selv fra start af, fortæller FCK-træneren.

Sejren over Manchester United kom efter, at FCK havde været bagud med 0-2, men man fik kæmpet sig tilbage og vandt 4-3 over det engelske storhold. Det kan ses i videoen øverst i artiklen.

Kampen mod City spilles tirsdag klokken 21 med returkamp 6. marts i Manchester.