Video : Tipsbladet
Champions League

FCK-profil erkender: Det gør da umenneskeligt ondt

Efter 0-0-kampen mod Sparta Prag var Christian Sørensen nødt til at tage hatten af for Peter Vindahls præstation.

Tipsbladet i Parken.

Bolden ville ikke ind over stregen i aftenens Champions League-kvalifikationskamp mellem FC København og Sparta Prag, hvor de danske mestre ellers pressede hårdt på i slutfasen. 

Sparta Prags Peter Vindahl leverede en formidabel redning, da den danske keeper snød Diogo Goncalves for en scoring med 10 minutter tilbage, og efter slutfløjtet erkendte FC Københavns Christian Sørensen, at Vindahls redning var smertelig at overvære.

- Det er jo en flot redning, det må man sige. Men det gør da umenneskeligt ondt at se, at han tager den. Det vil jeg ikke lægge skjul på. For jeg synes, at vi gør så mange rigtige ting i de der situationer. Så cadeau til ham, lød det fra venstrebacken. 

Trods den manglende sejr står Christian Sørensen med en fornemmelse af, at FC København stadig har rigtige gode muligheder for at slå Sparta Prag ud. 

- Jeg har en fornemmelse af, at vi står et rigtigt godt sted, i forhold til den udekamp, vi skal ned at spille. Jeg synes også, at vi viser i dag, at vi har lige lidt mere kvalitet. Jeg tror også, at der er mange af dem, der spiller for Sparta, der godt kunne tænke sig at spille for FC København. Jeg er meget fortrøstningsfuld, sagde Christian Sørensen.

Forsvarsspilleren ville ikke erklære sig skuffet over den manglende sejr.

- Jeg er faktisk ikke skuffet, for jeg synes, at vi spiller godt. Jeg synes, at vi gør alt det, der skal til for at hente en sejr i dag, lød det fra Christian Sørensen.

- Det er ned til marginalerne i dag. De har en god målmand i dag. Han står rigtig godt, det må man bare tage hatten af for. Holder vi det her niveau, så kan jeg ikke se, at vi ikke skal kunne gå videre. 

FC København spiller igen på fredag, hvor OB kommer på besøg i Parken.