Foto: Getty Images
Champions League

FCK-stjerne foran vild milepæl: Stort - men…

Rasmus Falk kan spille sin kamp nummer 300 for FC København onsdag - men det bliver kun en god oplevelse, hvis præstationen er i orden.

Tipsbladet i München.

Når FC København møder Bayern München onsdag, kan Rasmus Falk blive en del af en eksklusiv klub.

Han kan nemlig spille sin kamp nummer 300 for FC København, skrev “løverne” selv tirsdag, og ifølge statistik-sitet nipserstat, der fører statistik om netop FCK, har kun tre andre spillere rundet 300 kampe for klubben. Nemlig William Kvist, Hjalte Bo Nørregaard og Mathias “Zanka” Jørgensen med henholdsvis 425, 320 og 303 kampe.

Det er altså noget af en milepæl, erkender Rasmus Falk selv, men han har dog også et “men”.

- Det er selvfølgelig stort for mig personligt at have spillet så mange kampe for FC København, og det er en ære hver gang, jeg får lov til det. Det er jeg rigtig glad for, siger Rasmus Falk på et pressemøde på Allianz Arena tirsdag aften og tilføjer:

- Men jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det kun bliver en god oplevelse, hvis vi leverer en kamp, vi kan være stolte af. Om det er kamp nummer 25 eller 300, afhænger det af det.

- FC København har været på en fed rejse i min tid i klubben, og klubben er et helt andet sted i dag, end da jeg kom. Men det er stadig de samme dyder, der tæller, og de samme resultater, man stræber efter.

Rasmus Falk kom til FC København forud for 2016/17-sæsonen fra OB. I sin tid i hovedstaden er det blevet til 28 mål og 45 assister. Hos fynboerne nåede han desuden også 162 kampe med 29 mål og 30 assister til følge.

nipserstat tweetede følgende før weekendens kamp mod Viborg FF, hvor Rasmus Falk spillede kamp nummer 299: