Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

FCK'er fanget i kaos: Meget overrasket over UEFA

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Champions League-finalen mellem Liverpool og Real Madrid trak overskrifter fra mange flere ting end spillet inde på banen. FC København-delegeret var tilstede på Stade de France, og han var meget overrasket over UEFA's håndtering.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Falske billetter, anholdelser, tåregas, vold og overfald. Det bør ikke være det, der trækker overskrifter før, under og efter en Champions League-finale.

Ikke desto mindre var det tilfældet, da Liverpool og Real Madrid tørnede sammen på Stade de France, hvor der opstod uroligheder og kaos i timerne op til kampstart.

FC Københavns Director of Football Operations and International Affairs, Daniel Rommedahl, var fanget midt i orkanens øje, men til Tipsbladet fortæller han om en mere rolig oplevelse af finalen.

- Der er rigtig mange mennesker, men stemningen er egentlig fin. Der er ikke dårlig stemning, bare mange mennesker og det hele går lidt langsomt, siger han, og finder uden større udfordringer sin plads på stadion.

- Jeg tænker ikke videre over, at der ikke er flere mennesker på stadion. Der går en halv time, før vi får af vide, at kampen den er udskudt. Det virker meget logisk, da der ikke er særligt mange mennesker inden for, mens der var mange udenfor, som var langt væk fra stadion, siger Daniel Rommedahl.

Kampen starter 21.36, da UEFA i et statement har begrundet forsinkelsen med, at der var falske billetter i omløb. Den del overrasker Daniel Rommedahl, der efterhånden har deltaget ved mange UEFA-begivenheder.

- De store begivenheder jeg har overværet, der plejer altid at være tjek på tingene. UEFA plejer altid at have tjek på deres ting, og der plejer ikke at være overladt noget til tilfældighederne.

- Det er ikke normal UEFA-afvikling det her. Der plejer at være tjek på det, så et eller andet sted i den her kæde har noget været, som det ikke skulle være, og det overrasker mig meget.

Real Madrid endte med at trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en sejr på 1-0 over Liverpool på mål af Vinicius Junior.