FCK's bøddel er klar til Champions League-gruppespil

Young Boys formåede ikke at slå Røde Stjerne, der er klar til Champions League efter et 1-1-resultat i returkampen.

Røde Stjerne tog tirsdag aften imod Young Boys i returkampen i Champions League-kvalifikationen.

Serberne gik ind til opgøret med et godt udgangspunkt fra den første kamp, der endte 2-2 i Schweiz.

Derfor skulle hjemmeholdet bare undgå at gæsterne scorede mere end to mål, og så ellers bare spille uafgjort eller vinde kampen. Og den opskrift lykkedes rigtig fint.

Røde Stjerne kom nemlig foran i det 59. minut, da midtbanespilleren, Aleksa Vukanovic, gjorde det til 1-0. Scoringen betød, at hjemmeholdet nu var meget tæt på at sikre en plads i Champions League.

Det lykkedes dog gæsterne at udligne i det 82. minut. Faktisk var det hjemmeholdets egen midtbanespiller El Fardou Ben, der kom til at lave et selvmål til stillingen 1-1.

Resten af kampen forsøgte Young Boys så  at satse alt for at sikre den vitale scoring. Røde Stjerne holdt dog stand. Dermed endte opgøret samlet set 3-3, hvilket betyder, at serberne er videre til Champions League-gruppespillet på reglen om flest udebanemål.

Andetsteds gjorde Olympiakos også arbejdet færdig mod Krasnodar, som de slog 1-2. Dermed endte det opgør med en samlet 6-1-sejr til grækerne, der også er videre til gruppespillet i Champions League.