• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

FCM-keeper kan misse Liverpool-brag: Håber, han bliver klar

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den rutinerede FC Midtjylland-keeper Jesper Hansen er tvivlsom til tirsdagens kamp. Erik Sviatchenko håber, at han bliver klar.

Af Victor Risager

Der er lige knap et døgn til, at FC Midtjylland på banen mod Liverpool på Anfield i Champions League tirsdag aften, men det er endnu uvist, om førstevalget Jesper Hansen bliver klar til at indtage sin vante plads i midtjyderne mål.

Den erfarne keeper måtte udgå efter knap en time i weekendens kamp mod Brøndby IF, hvor han blev erstattet af Mikkel Andersen.

Det kan også blive Mikkel Andersen, der skal vogte buret i tirsdagens kamp. For selvom Jesper Hansen er taget med til England, er det ikke sikkert, at han bliver klar. Det siger cheftræner Brian Priske.

Læs også:FCM-kaptajn om frustrerede stjerner: Vi har løst det internt

- Jesper er med herovre og går med på træningsbanen i dag også, så er vi lidt klogere, når den træning er overstået, siger Brian Priske på et pressemøde mandag.

Cheftræneren er imidlertid også tryg ved reserven.

- Det er jo altid svært at spå om betydningen. Jeg er super tilfreds med Jesper. Det er der ikke tvivl om. Han har præsteret højt og godt for os i mange år, men vi kender også Mikkels kvaliteter, og han har været klar, når der har været brug for ham i den sidste lange periode, og viste det også igen i lørdags. Jeg er fuldstændig komfortabel med det, hvis det ender, at det er Mikkel, der skal stå.

Læs også:"Don Ø" var til fodbold i Brøndby: Inviteret af bestyrelsesmedlem

FC Midtjyllands forsvarsstjerne Erik Sviatchenko blev også spurgt ind til keeperen, og han gjorde det klart, at han håber på, at Jesper Hansen bliver klar. Til gengæld er han, ligesom sin cheftræner, også tryg ved reserven.

- Nu må vi håbe på, at Jesper melder sig klar. Jeg kender ikke helt status, men vi håber på, at han bliver klar. Skulle det ikke ske, har vi en keeper i Mikkel, som vi også kender rigtig godt. Han har ikke spillet så mange kampe, men jeg synes, at da han kom ind mod Brøndby viste han god ro, og vi tror på ham.

- Det er klart, at når man har spillet så mange kampe med Jesper i ryggen, så bliver der forrykket noget. Men nogle gange går fodboldspillere i stykker, og vi må få det bedste ud af det, siger Erik Sviatchenko på pressemødet.

Kampen mellem Liverpool og FC Midtjylland spilles klokken 21.00, og senest klokken 20.00 kommer svaret på, om Jesper Hansen er blevet klar til kampen. Der skal holdene nemlig have afleveret deres startopstillinger til UEFA.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Brøndby skal huske at snøre sækken

Læs også:Klopp før FCM-kamp: For fem år siden ville jeg besøge Midtjylland

Læs også:Kasper Kusk om AaB-satsning: Der er sket meget de sidste par år

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus