Video : Tipsbladet
Champions League

FCM-modstander blev testet corona-positiv: Nu er nyt svar kommet

Robin Gosens efterfølgende test har vist sig, at han blot var falsk positiv efter Atalantas opgør mod FC Midtjylland.

I tirsdagens opgør mellem Atalanta og FC Midtjylland i Champions League spillede tyske Robin Gosens med i kampen i 85 minutter. Han blev senere på ugen testet positiv for coronavirus.

Den test viste et lavt niveau, og derfor var der en mulighed for, at der var tale om, at han var såkaldt 'falsk positiv'. Derfor har man været nødt til at foretage ekstra tests af ham, og det har vist sig, at være tilfældet.

Læs også:Tidligere Superliga-profil vil have Messi og Ronaldo med i protest

Det melder Atalanta ud på klubbens hjemmeside, og dermed kan både italienenerne og FCM-spillerne, der var tæt på ham i løbet af kampen ånde lettet op for, at risikoen for at være smitte trods alt kan være til stede.

Dog er spillerne for de danske mestre siden blevet testet, og der har ikke været nye tilfælde i truppen siden opgøret i Bergamo.

Læs også:FCK-anfører svarer Brøndby-komet: Den har jeg hørt før

Gosens kan derfor også se frem til, at han kan spille med i skæbneopgøret mod Ajax på onsdag, hvor Atalanta vil gå videre til Champions League-ottendedelsfinalerne igen i denne sæson, hvis de undgår et nederlag til den hollandske hovedstadsklub.

FC Midtjylland selv er uden muligheder for at komme videre til mere europæisk fodbold i denne sæson, men der er stadig chance for at tage den første sejr, når de skal møde Liverpool på MCH Arena.

Læs også:FCM-ikon sender Thorups tidligere klub tilbage på førstepladsen

Læs også:Trods syv afbud: FC København udspillede svage AC Horsens

Læs også:Ombejlet FCM-stjerne forlænger: Det er et statement