Champions League Oliver Okstrøm

FCM-træner: Vil være verdensmester i forberedelse

Foto: Getty Images

Her peger FCM's Henrik Jensen på, at deres analyse-stab har været helt i top før kampen mod Benfica.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland står tirsdag aften overfor en stor opgave mod Benfica i Champions League-kvalifikationen, hvor det bliver den vikariende cheftræner Henrik Jensen, der skal stå i spidsen. Han er godt klar over, at det bliver en hård kamp, men han lægger vægt på, at de er godt forberedte til kampen.

Det fortæller han på pressemødet forud for kampen.

- Vi skal være godt forberedte. Vi kender de styrker, Benfica har, og vi ved, hvor vi har en chance for at ramme dem. Vi er selvfølgelig en mindre klub end Benfica, men vi går efter at være verdensmestre i forberedelse, siger han og fortsætter:

- Hele vores analyseteam har været outstanding i den her proces, og vi er så forberedte, som man kan være, lyder det fra Henrik Jensen.

Han lægger dog ikke skjul på, at Benfica er favoritter, og at presset ligger på dem. 

- Klubben har stolte traditioner, gode spillere og en fantastisk træner. I dansk fodbold har vi dog skabt mirakler før, og jeg kan selv huske nogle stykker. Det vigtigste for os er, at vi fortsat har noget at spille for, når vi tager imod dem om en uge. Jeg ved, hvad vi kan præstere i Danmark, fortæller træner-vikaren.

Endvidere peger han på, at der er muligheder, og at dansk fodbold tidligere har lavet store mirakler.

Hvis de slår portugiserne ud, så er der allerede fundet frem til, hvem den næste modstander bliver i kvalifikationen til Champions League. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.