• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Formstærk dansker: CL er altafgørende

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Champions League er altafgørende for den danske landsholdsspillers karriere i Red Bull Salzburg.

Af Jacob Quvang

Rasmus Nissen Kristensen er en af de største profiler hos østrigske Red Bull Salzburg, som atter er at finde i Champions League-gruppespillet.

Det er efterhånden blevet til en vane for Red Bull-holdet at være en del af Europas fineste selskab, og det er også i disse kampe, at de for alvor bliver testet. I den hjemlige østrigske liga knuser de nemlig al modstand og har gjort det i mange år. 

Det er da også deltagelsen i de internationale turneringer, som er afgørende for, at Rasmus Nissen Kristensen fortsat spiller hos det østrigske mandskab. Det fortæller han i et interview til TV3 Sport forud for Salzburgs Champions League-kamp mod Wolfsburg onsdag aften. 

- Det vil være at lyve, hvis jeg sagde, at hvis vi ikke har spillet Champions League eller som minimum Europa League, så havde jeg nok ikke spillet her. Det er jo en ærlig sag, men det er den helt store tiltagningskraft for de fleste spillere, der kommer til Salzburg. Det er muligheden for at kunne spillet Champions League, forklarer landsholdsbacken. 

Den tidligere FC Midtjylland-spiller har da også været flyvende for Red Bull Salzburg i denne sæson, hvor fire mål og seks oplæg i 16 kampe på tværs af alle turneringer, hvilket gør ham til en af de farligste højre backs i Europa. 

Se hele videointerviewet med Rasmus Nissen Kristensen i videoklippet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020