• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kristian Porse

Forsvarer Pochettino: Kig på de tidligere trænere!

Foto: Getty Images

Ifølge fodboldeksperten bør der ikke kun peges fingre ad PSG-træneren, når den franske storklubs resultater skal vurderes.

Af Kristian Porse

Thierry Henry mener ikke, at man kun kan klandre Mauricio Pochettino for Paris Saint-Germains svingende resultater. 

Ifølge den tidligere Arsenal-spiller kan man nemlig bare tage et kig på, hvordan de tidligere PSG-trænere klarer sig nu, hvorefter han mener, det bør stå klart, at klubbens store stjerner også bærer et stort ansvar for resultaterne. 

- Pochettino står ikke alene med ansvaret. Når jeg ser PSG spille, spørger jeg mig selv: 'Får han lov til at stille høje krav, eller er det spillerne selv, der bestemmer?,' siger han ifølge CBS Sports og fortsætter.

- Alle har det svært i PSG. Kig bare på de tidligere trænere, der har forladt klubben. De seneste har begge fået succes i deres nye klubber. Jeg tror, at Pochettino har det svært i PSG på grund af de spillere, klubben har, siger han.

Lad os prøve at gøre det, som Henry spørger efter. Thomas Tuchel, der var træner i PSG indtil vinteren 2020, nyder stor succes i Chelsea, som han vandt Champions League med i sidste sæson, og som nu ligger nummer 1 i Premier League. 

Unai Emery, der var cheftræner i PSG før Tuchel, står i spidsen for Villereal, der i foråret vandt Europa League og i denne sæson stadig har chancen for at gå videre fra Champions League-gruppespillet. 

Der kan altså måske være noget om snakken, når Thierry Henry fremfører sin pointe omkring storklubbens svingende resultater.

Onsdag tabte PSG med 2-1 til Manchester City i Champions League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020