Video : Tipsbladet
Champions League

Forundret Laudrup: Det er katastrofalt

Både Preben Elkjær og Michael Laudrup er i vildrede over Manchester Uniteds aktuelle problemer.

Erik ten Hags anden sæson som cheftræner for Manchester United er mildest talt kommet skævt fra start. 

'De Røde Djævle' har tabt fire ud af syv kampe i Premier League, mens man har indledt Champions League-gruppespillet med to nederlag til Bayern München og Galatasaray. 

Efter 3-2-nederlaget til Galatasaray blev Preben Elkjær i Viaplay-studiet bedt om at sætte nogle ord på Manchester Uniteds aktuelle krise. 

- Den er stor. Også før den her kamp. Det, jeg så i weekenden, er et hold, som ikke er et hold. Stjernespillere, der ikke leverer, og som ikke løber de meter, de skal løbe. De gør ikke det, de skal. Det virker virkeligt underligt, synes jeg, lød analysen fra den tidligere landsholdsbomber. 

Michael Laudrup blev herefter spurgt, om han identificere en spillestil, når han ser Manchester Uniteds kampe. 

- Nej, det kan jeg ikke. Og det er jo måske det største problem af alle. For når man sidder og ser dem over fire-fem kampe, så har man ikke en klar definition, i forhold til hvordan de gerne vil spille fodbold. En gang imellem står de helt tilbage, og så en gang imellem vil de gerne prøve at være dem, der tager teten i kampene, lød svaret her fra Michael Laudrup. 

Den tidligere Barcelona- og Real Madrid-stjerne var især rystet over Manchester Uniteds forsvarsspil ved Mauro Icardis 3-2-mål i tirsdagens Champions League-opgør på Old Trafford. 

- Prøv at se den her. Vup. Hov, der var lige en, der ophævede offsiden. Og så taber vi altså lige 3-2. Det er katastrofalt forsvarsspil, det her, lød det fra Michael Laudrup. 

Manchester United spiller igen i eftermiddag, hvor Rasmus Højlund og kompagni møder Brentford på hjemmebane. Kampen sparkes i gang klokken 16.00. 

Se hele analysen af Manchester Uniteds krise i afspilleren over artiklen.