• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Forventer sejr mod Bayern: Vi får et mirakel at se

Foto: Getty Images

Joan Laporta er ikke i tvivl om, at Barcelona slår Bayern München, når de to hold mødes i München den 8. december.

Af Lars Gram-Hanssen

Den seneste gang, Barcelona ikke nåede frem til knockoutkampene i Champions League, var i 2003/04-sæsonen, hvor catalanerne slet ikke kvalificerede sig til turneringen.

Siden da er det lykkedes Barcelona at gå videre fra gruppespillet 17 gange i træk. Men i denne sæson er denne imponerende stime i overhængende fare for at blive brudt.

Xavi Hernández' mandskab har således kniven for struben inden den sidste spillerunde, hvor der venter en udekamp mod Bayern München. I gruppens anden kamp tager Benfica således imod Dynamo Kiev, der med ét point ikke kan nå noget som helst. 

Og hvis Benfica som forventet slår Dynamo Kiev, så skal Barcelona altså hente tre point i München, hvis catalanerne vil videre fra gruppespillet i Champions League. Det kommer dog også til at ske, lyder det nu fra Barcelona-præsident Joan Laporta.

Regner med sejr
I et interview med den spanske avis AS har Laporta således nu meddelt, at han forventer at slå det tyske storhold på Allianz Arena.

- En sejr over Bayern er noget, der godt kan lade sig gøre. Vi får et mirakel at se. Jeg er overbevist om, at vi vinder den kamp, lyder det således fra Barcelona-præsidenten.

- Xavi er meget motiveret og meget stærk. Jeg håber, at alt kommer til at gå godt for os. Jeg tror, at Xavis ankomst har genereret lidt respekt fra vores modstandere. De ved, at vi kan gøre det igen. 

Barcelona tabte i september med 3-0 til Bayern München i den omvendte kamp på Camp Nou. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020