Foto: Getty Images
Champions League

Galatasaray forventer urolig nat i København

Galatasray forventer, at FC Københavns fans vil forsøge at forstyrre deres nattesøvn med fyrværkeri uden for hotellet.

Tipsbladet i Parken.

I Danmark hører det ikke ligefrem til sjældenhederne, at klubbernes fans forsøger at forstyrre nattesøvnen hos modstanderne. Det skete så sent som natten til søndag, hvor Brøndbys fans forsøgte at vække AGF's spillere forud for klubbernes møde i pokalturneringen.

Men det skete faktisk også sidst, Galatasarays cheftræner Okan Buruk var i Danmark og spille europæisk. Det var han for tre år siden, da han stod i spidsen for Istanbul Basaksehir.

- I meget lang tid har jeg ikke set det her i noget andet land. Jeg har set det her i København, og jeg har oplevet det her før med Basaksehir omkring klokken 2-3 om natten. De ramte vinduerne på hotellet med fyrværkeri. Det var noget, som vi aldrig havde set før, siger cheftræneren på pressemødet forud for morgendagens møde.

Okan Buruk forventer heller ikke denne gang, at FC Københavns fans vil forsøge at give Galatasaray en rolig nattesøvn.

- Vi forventer det samme igen, men denne gang vil politiet forhåbentlig have foranstaltninger, så det kan forhindres. Vi tænker måske, at det er tilladt her, siger Okan Buruk med et smil, der i hvert fald ikke var til stede, da han blev spurgt om det samme efter Basaksehirs nederlag for tre år siden i Europa League.

Her var Okan Buruk rasende over, at den slags kunne ske. Galatasaray er dog ikke meget bedre selv, da deres fans forsøgte at forstyrre FC København, da man krydsede klinger i Istanbul tilbage i september.

Dengang vækkede man dog det forkerte hotel. Det fortalte FCK-direktør Daniel Rommedahl på det sociale medie X. Du kan læse mere om fyrværkerieskapaderne fra dengang her.