• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Gerard Pique tordner mod FC Barcelona: Det er barbarisk

Foto: Getty Images

FC Barcelona-stjernen Gerard Pique tager nu bladet fra munden omkring den sag, hvor FC Barcelona-toppen har betalt et firma for at kritisere egne spillere på sociale medier.

Af clbold.dk

FC Barcelona er en klub i store vanskeligheder. På banen har den seneste tid ikke ligefrem været prangende, og uden for stregerne er de spanske giganter også i en tilstand af noget nær kaos.

Flere spillere har offentligt været ude med kritik omkring transfers og manglen på samme, mens også mere alvorlige sager har ramt Barca.

Blandt andet da det kom frem, at klubben havde hyret et eksternt selskab til at pudse præsident Josep Maria Bartomeus image. Det skulle blandt andet ske gennem voldsom kritik mod en række af Barcas egne spillere, der er gået imod præsidenten - blandt andet Lionel Messi.

Den sag rystede fodbold-branchen, og den rystede også FC Barcelona-spillerne. Det fortæller profilen Gerard Pique, der nu tager bladet fra munden omkring sagen:

- Jeg har ikke lyst til at gøre mig uvenner med nogen, men der har da været tidspunkter, hvor man har tænkt sit. Især problematikken omkring de sociale medier. At se som Barca-spiller, at klubben har brugt penge, der er gået direkte til at kritisere folk, der har gjort noget historisk her og ikke mindst også aktive spillere, det er barbarisk, siger Gerard Pique til La Vanguardia.

Forvarsgeneralen fortæller i interviewet, at han faktisk også selv har konfronteret klubpræsident Bartomeu:

- Jeg spurgte ham ind til en forklaring, men han sagde bare, at han ikke vidste noget. Det troede jeg på. Senere finder man så ud af, at den person, der har stået i spidsen for det, stadig arbejder i klubben, lyder det fra Pique.

Hele situationen er alt andet end optimal, mener Pique, der føler sig ramt:

- Det gør da rigtig ondt på mig. Det kan jeg godt sige til offentligheden, fordi jeg har sagt det til præsidenten inden. Hvad vil du have, at jeg skal sige? Er det smertefuldt - ja, det er det. Kan jeg gøre noget ved det - nej, det kan jeg ikke, udtaler forsvarsspilleren.