• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Haaland svarer på kritik: Det er min største drøm

Foto: Getty Images

Erling Haaland går ikke særligt meget op i, om han har mange boldberøringer eller ej, så længe han scorer de afgørende mål for sit hold.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haaland har scoret 13 mål i ni kampe for Manchester City i denne sæson, men alligevel er der folk, der har dristet sig til at kritisere nordmanden for ikke at have nok boldberøringer under Manchester Citys kampe. 

Haaland havde blot 11 boldberøringer i første halvleg af onsdagens Champions League-kamp imod Dortmund, men nordmanden endte i sidste ende som matchvinder, da han på akrobatisk vis scorede til 2-1 kort før slutfløjtet. Og efterfølgende have bomberen så en besked til sine kritikere.

- Folk taler om, at jeg måske ikke rører bolden nok, og det ene og det andet. Men det er jeg ligeglad med. Jeg ved, hvad jeg skal gøre, hvad jeg er nødt til. Og det var præcist det, jeg gjorde i dag, i en svær kamp. Og det er præcist det, jeg vil fortsætte med at gøre, lød det således, ifølge beIN SPORTS, fra Erling Haaland. 

Den 22-årige stjernespiller blev herefter spurgt, om det generer ham, når han ikke rører bolden så meget under en kamp.

- Min drøm er at røre bolden fem gange og score fem mål. Det er min største drøm, lød svaret fra Haaland.

Erling Haaland kan komme i aktion næste gang lørdag, hvor Manchester City møder Wolverhampton på udebane i Premier League.