Champions League Lars Gram-Hanssen

Hård kritik af City: Som at se et afsnit af Klovn

Foto: Getty Images

Manchester Citys forsvarsspil i sidste uges opgør mod Real Madrid var til tider tåkrummende ringe, lyder det fra Tipsbladet Prints chefredaktør, Troels Bager Thøgersen.

Af Lars Gram-Hanssen

Real Madrid og Manchester City mødes i aften i en Champions League-semifinale, der forventes at blive en tæt og spændende affære, efter at madrilenerne i sidste uge tabte med 4-3 i Manchester. 

Pep Guardiolas tropper spillede til tider Real Madrid ud af banen, men måtte altså alligevel nøjes med en smal sejr, hvorfor returkampen forventes at blive en gyser. Og ifølge Tipsbladet Prints chefredaktør Troels Bager Thøgersen kan Guardiola med rette bebrejde sine forsvarsspillere for, at Manchester City ikke rejser til Spanien med et endnu bedre udgangspunkt. 

- At se Manchester City i den første Champions League-semifinale var lidt som at se et afsnit af 'Klovn'. I ved, hvor man sidder og krøller tæerne helt sammen, græmmer sig og tænker 'hvad i alverden er det, I har gang i?' For den kamp skulle Manchester City i den grad have vundet stensikkert. De skulle ikke have vundet den 4-3, lyder det således fra Troels Bager Thøgersen. 

- Josep Guardiola så flere gange undervejs ud som om, at han var ved at gå ud af sit gode skind. Og det kan jeg godt forstå. Vi har været efter Guardiola, det har jeg også selv, for igen og igen at pille ved sin formation og lave fejltagelser, når sæsonen var på spil for Manchester City. Når man virkelig skulle til at vinde den store titel. Men den her gang... de her fejl, som Citys forsvarsspillere begik, det er jo ikke Josep Guardiolas skyld. Dem kunne han simpelthen ikke gøre noget ved. 

Se hele analysen fra Troels Bager Thøgersen i afspilleren øverst i artiklen.