• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lasse Claes

- Han kan blive den vildeste publikumsfavorit

Foto: Jan Christensen

Jacob Neestrup har enorme forventninger til den unge FC København-spiller.

Af Lasse Claes

Hákon Arnar Haraldsson. 

Ham kan FC Københavns tilhængere komme til at holde meget af i løbet af de kommende år. 

Så klar var meldingen fra Jacob Neestrup, da han talte med pressen onsdag aften, efter FC København havde spillet 1-1 med Dortmund i Champions League. 

Her blev 19-årige Hákon Arnar Haraldsson noteret for hovedstadsklubbens mål, da han udlignede til 1-1 efter 41 minutter. 

I forbindelse med rosen til FC Københavns forreste mand, havde Jacob Neestrup ligeledes en opsang til fansene. 

- Hákon er kreativ. Han binder vores spil sammen og scorer et flot mål. Og ja, så har han nogle boldtab. Men det jeg så vil sige til vores egne fans, for jeg har været inde i Parken i så mange år, at jeg godt kan høre, at når Hakon og Orri (Oskarsson, red.) taber bolden, så er folk lidt hurtigt oppe af stolen i øjeblikket, lød det, inden cheftræneren fortsatte: 

- Vi har så dygtige talenter, og vi elsker at se dem shine. Vi elsker at se Mohammed Daramy og Jonas Wind shine.

- Og hvis vi vil nå dertil hver gang, så er det også vigtigt, at vi bliver bedre til i den her klub som træner, holdkammerater, ledelse og fans at bakke op om dem, når alt ikke lige sidder i skabet, for Hakon kan blive den vildeste publikumsfavorit herinde, men så skal vi også give ham lov til at ramme modstanderne i ny og næ. 

Der var dog ligeledes en stor omgang ros til FC Københavns fans, som skabte en flot kulisse til braget mod Dortmund. Jacob Neestrup var i hvert fald blæst bagover. 

- Jeg har lige siddet oppe på pressemødet, og det kan godt være, det er lidt arrogant, men det er jo som forventet. Os, der har været i den her klub i mange år, ved jo, hvad vi går ind til. Uanset hvem vi spiller mod i Champions League-gruppespil, kan vi spille op med de bedste. 

- Det er jo fantastisk at være en del af, og det er superflot hver gang, men det er noget, man ser frem til, fordi man forventer det. Det er imponerende. Det må jeg sige. 

Øverst i denne artikel kan du se en tifo, som hovedstadsklubbens tilhængere havde klar inden kampen mod Bundesliga-klubben

Tipsbladet var på plads i Parken, og du kan se, hvordan FC Københavns spillere klarede sig lige HER