• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Her er FC Københavns Champions League-trup

Foto: Anders Kjærbye/Getty Images

FC København har indsendt listen over spillere, som skal spille mod Manchester United, Bayern München og Galatasaray i dette efterår.

Af Jacob Quvang

Der venter nogle enorme fodboldoplevelser for FC Københavns spillere de næste måneder, når man i Champions League-gruppespillet møder nogle af verdens mest spændende klubber.

Vanskelige opgaver venter mod Bayern München og Manchester United, og det er særligt i de to opgør mod Galatasaray, at der skal hives point sammen, så den også står på europæisk fodbold til foråret. 

Gruppespillet starter allerede i næste uge for FC Københavns vedkommende med en udetur i Istanbul, og nu har klubben også indsendt sin liste over spillere, der skal tørne ud for de forsvarende danske mestre. 

Her står overraskelserne ikke ligefrem i kø, men det er værd at nævne, at Khouma Babacar er registreret i truppen, selv om han ikke spiller for FC København. Akinkunmi Amoo er ikke registreret. 

FC København har registreret følgende spillere til A-listen.

Kamil Grabara
Theo Sander
Kevin Diks
Denis Vavro
David Khocholava
Christian Sørensen
Nicolai Boilesen
Peter Ankersen
Birger Meling
Viktor Claesson
Mateo Tanlongo
Mohamed Elyounoussi
Lukas Lerager
Diogo Goncalves
Jordan Larsson
Andreas Cornelius
Khouma Babacar
Elias Achouri
Rasmus Falk

På B-listen er Andreas Dithmer, Elias Jelert, Valdemar Lund, William Clem, Oscar Højlund, Thomas Jørgensen, Orri Oskarsson, Roony Bardghi, Emil Højlund og Noah Sahsah. Årsagen til, at de ikke er registreret på A-listen, er, at de alle er unge, egenudviklede spillere, som ikke behøver at tælle med i det store 25-mands regnskab, som er det maksimale antal spillere, man må registrere på A-listen.

Her har FC København blot registreret 19 spillere, hvorfor det dermed giver mening at registrere Khouma Babacar, selv om han ikke er i nærhende af spilletid og nok heller ikke kommer det dette efterår.