• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kenneth Jensen

Højlund roses: Han kommer til at score mange mål

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsangriber kom på tavlen, da Manchester United tabte ude mod FC Bayern München. Det var et af få lyspunkter for det engelske mandskab.

Af Kenneth Jensen

Mens FC København var på vej mod en sejr i Tyrkiet, men måtte nøjes med uafgjort mod Galatasaray, var der i gruppens anden kamp målfest, da FC Bayern München slog Manchester United med 4-3.

Det engelske mandskab var ikke for alvor tæt på at få point, og træner Erik ten Hag kan se tilbage på få lyspunkter fra opgøret og fra en i det hele taget svær sæsonstart.

Et af de lyspunkter var dog danske Rasmus Højlund, som i anden halvleg scorede sit første mål som Manchester United-angriber.

Og efter kampen var Erik ten Hag ude med roser til den 20-årige dansker.

- Jeg er rigtig glad på hans vegne. Han var det rette sted, og vi ved, at han er i stand til at gøre det. Han kommer til at score mange mål for Manchester United - det er jeg meget overbevist om. Det var den første, og der kommer mange flere, sagde Erik ten Hag efter opgøret til Viaplay.

Mens det var pil op for Rasmus Højlund, var det pil ned for landsmand Christian Eriksen.

Eriksen begik et straffespark, da han i en situation i feltet traf bolden med hånden. Det straffespark scorede Eriksens tidligere holdkammerat Harry Kane på.

Du kan se interviewet med Erik ten Hag i videoen øverst til denne artikel.