• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Inter-helt lavede sjov med Schmeichel efter sejr

Foto: Getty Images

Edin Dzeko blev efter 2-0-sejren over AC Milan interviewet af Peter Schmeichel, hvor den tidligere Manchester City-spiller lavede lidt sjov med den danske legende.

Af Lars Gram-Hanssen

Edin Dzeko spillede en stor kamp, da Inter tirsdag spillede sig et skridt tættere på Champions League-finalen med en 2-0-sejr over Simon Kjær og AC Milan. 

Den 37-årige bosnier blev efter slutfløjtet interviewet af Peter Schmeichel, hvor den danske målmandslegende roste den tidligere Manchester City-spillers flotte 1-0-scoring. Dzeko lavede herefter lidt sjov med Peter Schmeichel, der arbejder for CBS Sports. 

- Ja, først og fremmest godt at se dig. Selv du ville ikke have reddet den, hva'? Vi startede godt, velvidende at Milan er et godt hold. Men vi ved, hvad vi er i stand til. Vi startede meget aggressivt og forsøgte at gå højt op én-mod-én, og vi var heldige at score de her to tidlige mål. Derefter forsøgte vi at diktere kampen, og vi var en smule uheldige med ikke at score det tredje mål, men vi er glade for de to, lød det fra Dzeko. 

Peter Schmeichel spurgte herefter Edin Dzeko, om bosnieren føler, at Inter har gjort nok i forhold til at booke finalebilletten. 

- Ja, altså, det var stadig en udekamp. Som sagt kunne vi nok have scoret et mål mere, hvilket ville have været bedre forud for returkampen, men vi er glade for 2-0, velvidende at vi på papiret spillede på udebane. Vi er et rutineret hold, og vi vandt den første kamp. Jeg tror på, at vi i returkampen vil give endnu mere for at nå finalen.

Returkampen mellem Inter og AC Milan spilles på tirsdag.