Video : Tipsbladet
Champions League

Italienerne sværter Lindstrøm: Var som 'Skriget'

Jesper Lindstrøm skal nok ikke åbne de italienske aviser denne onsdag.

Jesper Lindstrøm fik tirsdag aften den sidste halve times tid af Champions League-opgøret mellem Napoli og Barcelona. Her fik han muligheden for at få skubbet gang i sit ophold, da danskeren fik en kæmpe chance for at score til 2-2 i opgøret.

Den italienske presse har efterfølgende været nådesløs i omtalen af Lindstrøm, hvor blandt andet La Gazzetta dello Sport var ude med riven mod ham med både indsatsen og afbrænderen.

- Han kom ind for Politano, men han kæmpede med at komme ind i kampen. Han mistede bolden to gange. Han havde 2-2 med sit hovedstød, men ramte ikke målet, lød det fra den store sportsavis.

Heller ikke hos Corriere dello Sport var ros til danskeren, som blev sammenlignet med et berømt og ganske uhyggeligt maleri.

- Han blev med det samme kvalt af Cancelo. Og afbrænderen med hovedstødet var som 'Skriget' af Munch, skriver Corrierre dello Sport, som heller ikke var tilfreds med danskerens attitude ved Barcelonas tredje mål, som lukkede opgøret.

Endvidere kunne Il Mattino ikke finde de store klapsalver frem over Lindstrøms evner i luftspillet, hvor de bemærkede, at han lukkede øjnene.

Samlet kom han ikke over karakteren 5 i de italienske aviser, som svarer til en under middel præstation.

Afbrænderen kan ses i videoen i toppen af artiklen.