Jacob Neestrup: Det irriterer mig grænseløst

Jacob Neestrup har fortsat ikke glemt de 90 minutters fodbold i Sevilla.

Seks kampe, tre point og en målscore på 1-12.

Det er realiteterne for FC København efter et gruppespil i Champions League, hvor modstanderne har heddet Dortmund, Manchester City og Sevilla.

Onsdag aften blev der sat to streger under facit, da Superliga-klubben spillede 1-1 med Dortmund i Parken.

Efter kampen satte Jacob Neestrup ord på hovedstadsklubbens indsats mod den enorme Bundesliga-klub.

- Man tænker nu, at man gerne ville have spillet nogle flere kampe i Champions League. Jeg synes, vi leverer en god præstation, hvor vi er kontrollerende i første halvleg, mens anden halvleg bliver lidt mere åben.

Da stadionuret rundede 41 minutter, fik Hákan Arnar Haraldsson taget til at løfte sig i nationalarenaen, da han udlignede til 1-1.

Det var samtidig første gang i gruppespillet, at FC København sendte kuglen forbi modstanderens keeper. Men hvis du spørger Jacob Neestrup, har der været for meget fokus på de manglende mål.

- Jeg synes, tingene er taget i den forkerte rækkefølge. Det er point før mål. Jeg havde sagt det samme til jer, hvis Hákon havde brændt den chance. Selvfølgelig vil jeg gerne score, men jeg har fokus på pointene.

Og så havde chefen på sidelinjen svært ved at vurdere, om FC Københavns indsats i Champions League har været godkendt eller ej.

- Vi kom lidt sent i gang. De sidste tre kampe er godkendte. Vi spiller chancen i Sevilla, men er ikke dygtige nok, når vi har momentum. Jeg ved ikke, om det er godkendt eller ikke godkendt, men det er godkendt i Parken.

Men hvis vi ser tilbage på gruppespillet som helhed de seneste uger, er der noget helt specifikt, som fortsat går Jacob Neestrup på.

- Jeg synes, der lå noget i Sevilla. Det irriterer mig grænselæst stadigvæk, at vi ikke vinder eller minimum får et point.

FC København endte med at tabe med hele 0-3 i Spanien trods en udemærket præstation.  Næste mulighed for tre point til FC København er søndag, når Lyngby Boldklub svinger forbi Parken i Superligaen.