Video : Tipsbladet
Champions League

- Jeg er da blevet mindet om den kamp

Rasmus Falk kørte rundt med Manchester United, da FC København senest mødte den engelske storklub.

Tipsbladet på Old Trafford

De fleste vil bare gerne glemme den frygtelige tid under corona, som stort set var blottet for ethvert menneskeligt højdepunkt. Men der findes altid undtagelser.

Én af undtagelserne er Rasmus Falk.

Den 10. august 2020, hvor man end ikke kunne drikke en øl på et værtshus, leverede fynboen en berusende fodboldoplevelse i Köln, da Manchester United og FC København tørnede sammen i kvartfinalen i Europa League. "De Røde Djævle" vandt 1-0 efter forlænget spilletid, men Falk diskede op med sin karrieres måske bedste præstation.

De minder dukker op i frisk erindring, nu hvor Falk og FCK står foran endnu et møde med Manchester United. 

- Jeg er da blevet mindet om, at jeg har mødt dem før. Det er rigtig nok, at det var en stor oplevelse for os i det hele taget at stå med muligheden for at spille os i en semifinale, siger Rasmus Falk.

Om fynboen har været en tur på YouTube og gense nogle af sine aktioner fra kampen, melder historien ikke noget om, og Falk vil hellere fokusere på den opgave, der venter forude.

- Det var en anden tid dengang i 2020, og helt ærligt så synes jeg, at vores hold lige nu er endnu stærkere end på det tidspunkt. Jeg går til tirsdagens kamp med mere optimisme og tro på, at det kan lade sig gøre, end jeg gjorde i Köln.

- Jeg synes, FC København har løftet sig til et nyt sted, fastslår Rasmus Falk.

Bruno Fernandes sikrede Manchester United sejren med en scoring på straffespark i det omtalte opgør, hvor også Karl-Johan Johnsson i FCK-målet leverede noget nær sit livs præstation.