Champions League Kenneth Jensen

- Jeg har ikke gjort et godt arbejde indtil videre

Foto: Getty Images

Celtic-manager er ikke tilfreds med, at man ikke har kunnet samle gruppen af spillere på grund af diverse ting og sager, blandt andet et coronavirus-tilfælde.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben FC Midtjylland tabte i fredags til OB, men Bo Henriksen og holdet fik rettet lidt op på det dårlige resultat, da klubben tirsdag aften gæstede Glasgow og Celtic.

Her fik de danske vicemestre 1-1 med hjem til Herning, og dermed står man med et godt udgangspunkt før returkampen i Champions League-kvalifikationen om en uge. 

Men der venter FCM en svær opgave mod Celtic, der var bedst i opgøret i Skotland. Skotterne følte sig dårligt forberedte til opgøret mod FCM og har ikke haft mange træningssessioner med hele holdet, fordi der blandt andet har været en positiv coronatest.

Ange Postecoglou, cheftræner for Celtic, fortæller.

- Jeg tror ikke, vi kan så dårligt forberedte, igen som vi var i aftes. Det er mit ansvar - det var så vigtig en kamp.

- Nu har vi otte dage mere, og jeg føler mig sikker på, at den forberedelse og den holdånd, vi har, sikrer os en god præstation.

- Min rolle er, at jeg skal støtte spillerne og forsøge at forberede dem så godt, jeg kan. 

- Jeg har ikke gjort et godt arbejde indtil videre, for at være helt ærlig. Med de udfordringer, vi har haft, har vi ikke været i stand til at råde over spillerne, siger cheftræneren.

Selv om FC Midtjylland fik scoret, tæller reglen om udebanemål ikke længere i UEFA-kampe, og dermed er 0-0 ikke nok for FCM til at gå videre. Klubben skal altså vinde opgøret i Herning på onsdag.