• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

- Jeg tror ikke, det er sket mange gange!

Foto: Getty Images

FC København-anføreren var skuffet og frustreret over, at fejl kostede i kampen mod Bayern München.

Af Victor Risager

Tipsbladet i Parken. 

Hvad fylder mest efter kampen? Præstationen eller resultat?

Viktor Claesson skal end ikke tænke, før han svarer på spørgsmålet som det første, da han stiller sig op for at tale med den fremmødte presse efter “løvernes” skuffende nederlag til Bayern München tirsdag aften.

- Resultatet. Desværre. Vi spiller så utrolig godt. Det er super flot at spille op med et hold som Bayern München, men det er resultatet, der fylder, siger den skuffede FC København-anfører og tilføjer:

- Jeg tror ikke, det er sket mange gange, at et skandinavisk hold har spillet op med et verdensklassehold som Bayern München. Det tror jeg ikke.

Han er også ganske klar over, hvad der gik galt for FC København. 

- Som kollektiv leverer vi præcis, hvad vi har snakket om. Vi følger planen 100 procent. Men vi laver samme fejl, som vi har gjort i lang tid. Det er ingen hemmelighed, at vi lukker for mange mål ind. Vi kan ikke score tre mål mod sådan et hold, men det må vi lære af, fortæller han. 

- Det er frustrerende. Det kunne være seks point i den her pulje efter to kampe, hvis vi havde undgået de her fejl, som vi snakker om.

Viktor Claesson og FC København er nummer tre i deres Champions League-pulje med et point. I næste runde skal de møde gruppens nummer fire, Manchester United, der endnu ikke har hentet point i dette års turnering.