Video : Tipsbladet
Champions League

"Jesper Lindstrøm? Sikke et spild af penge"

De italienske medier farer direkte i struben på Jesper Lindstrøm efter tirsdagens Champions League-opgør i Barcelona, hvor den tidligere Brøndby-profil indtog noget af en skurkerolle.

Skæbnen er benhård ved Jesper Lindstrøm, hvis debutsæson i storklubben Napoli er ved at udvikle sig til et sandt mareridt. 

Tirsdag var absolut heller ikke nogen god dag for den tidligere Brøndby-stjerne.

Dagen startede med, at landstræner Kasper Hjulmand vragede ham til landsholdet, og den endte med, at Jesper Lindstrøm blev den store skurk, da Napoli blev ekspederet ud af Champions League af Barcelona. 10 minutter før tid misbrugte Lindstrøm en gigantisk hovedstødschance, som kunne have holdt de italienske mestre inde i turneringen.

Hvis 24-årige Jesper Lindstrøm gerne vil opmuntres, skal han i hvert fald ikke bladre i de italienske medier onsdag formiddag, for danskeren får en enorm hård medfart for sin skurkerolle i Napolis Champions League-exit.

Ét af de medier, der går hårdest til Jesper Lindstrøm, er Sport del Sud under overskriften "225 millioner kroner for at misse på tomt mål".

- Den tidligere Frankfurt-spiller har konsekvent skuffet og udviser manglende beslutsomhed og indflydelse på banen. Hans lette attitude og tenderende sløvhed har ført til inkonsekvente præstationer, og spilleren har ikke gjort meget for at retfærdiggøre det enorme prisskilt. De dårlige præstationer gør, at mange betragter ham som spild af penge for Napoli, skriver mediet.

Dumpekarakterer
Overalt i italienske medier scorer Jesper Lindstrøm dumpekarakter, selv om han blot var på banen i en halv times tid, og det er selvsagt den enorme chance, medierne hæfter sig ved. 

Tuttomercatoweb giver Jesper Lindstrøm den dårligste karakter af alle Napolis spillere og konstaterer, at det var en fejl overhovedet at skifte ham ind. Også arenanapoli kvitterer med den dårligste bedømmelse.

- Han kunne have reddet hele sin sæson på et øjeblik og retfærdiggjort alle de 225 millioner, Napoli brugte på at købe ham. I stedet endte hans hovedstød fra en fri position forbi målet. De mørke skyer vil ikke lette, skriver arenanapoli.

Mediet Ilnapolista opsummerer Jesper Lindstrøms aften således:

- Lindstrøm kunne have gået fra ektoplasma (en tilstand at tåge, red.) til at få sin egen statue på Piazza Carlo III. 

Loading Poll...

Lindstrøm får mareridt
FC Barcelona vandt tirsdagens opgør med 3-1, og dermed er catalanerne videre til kvartfinalen med en samlet sejr på 4-2. Jesper Lindstrøm kunne have udlignet til 2-2, hvis han havde scoret på sit hovedstød og dermed have bragt opgøret på kurs mod forlænget spilletid. 

Efter opgøret talte en slukøret Jesper Lindstrøm med Viaplay.

- Det var en stor chance. Desværre var den til mig og ikke til Victor Osimhen, som er bedre på hovedet end mig. Jeg skulle have ramt målet, og så skulle der laves en god redning, eller bolden skulle være røget i kassen.

- Jeg får ikke kun mareridt over den i nat, nok i et par dage. Jeg ville gerne have scoret mit første mål for Napoli, og hvilken kamp det kunne have været at gøre det i. Fodbold er nogen gange det fedeste i verden, og nogen gange er det det hårdeste, sagde Lindstrøm. 

Du kan se den gigantiske chance i videoen i toppen af artiklen.