• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Journalist får karantæne for Grabara-spørgsmål

Foto: Getty Images

En tyrkisk journalist har fået en karantæne for et spørgsmål, han stillede Kamil Grabara efter sidste uges Champions League-kamp mellem Galatasaray og FC København.

Af Lars Gram-Hanssen

- Har du været i helvede? 

Dette spørgsmål har nu kostet den tyrkiske journalist Burhan Can Terzi en karantæne på seks måneder. 

Spørgsmålet var rettet mod FC Københavns Kamil Grabara efter sidste uges Champions League-opgør mellem Galatasaray og de danske mestre. 

På det sociale medie X skriver Burhan Can Terzi, at foreningen for tyrkiske sportsjournalister har udelukket ham, og derfor kan han ikke akkrediteres til kampe i det kommende halve år. 

Før kampen mod Galatasaray blev Kamil Grabara spurgt, hvad han tænker om Galatasarays fans, og her svarede FC København-stjernen, at han havde hørt, at Fenerbahces fans er bedre. 

På X skriver Burhan Can Terzi, at det er bredt anerkendt, at Galatasarays fans på klubbens hjemmebane skaber en stemning, der kan beskrives som et 'helvede' for det gæstende hold. 

Burhan Can Terzi skriver endvidere, at han gentog sit spørgsmål, da han i første omgang ikke fik et svar fra Kamil Grabara. I sit opslag på X raser den tyrkiske journalist over, at hans karantæne er uretfærdig og uden et juridisk grundlag.