Video : Tipsbladet
Champions League

Køber rettigheden til at vise Champions League

Champions League fortsætter på Viaplay frem til 2027, lyder det i en pressemeddelelse.

De har vist Champions League siden 1992, og nu kan Viaplay fortælle, at rettigheden til den kæmpe europæiske klubturnering forbliver hos Viaplay.

TV-stationen har indgået en aftale med UEFA om at vise Champions League frem til 2027, fremgår det.

Viaplay fortsætter dermed med to nøglerettigheder i form af 3F Superligaen, som man deles med TV 2 om fremadrettet, samt Champions League, som Viaplay har enerettighed på.

Glæden over fortsat at have Champions League-rettighederne er stor hos Viaplay Group.

- UEFAs klubturneringer viser europæisk fodbold fra sit allerhøjeste niveau. Denne nye aftale viser vores laserfokus på at sikre indhold, der er relevant og attraktivt for mange seere, og som derudover giver dokumenterede kommercielle muligheder. Vi er især stolte af at forny UEFA Champions League i Danmark, hvilket betyder, at vi fortsat er den eneste tv-station i verden, der har vist alle kampe fra hver UEFA Champions League-sæson siden starten i 1992, siger Jørgen Madsen Lindemann, der er administrerende direktør i Viaplay.

Peter Nørrelund, der er direktør for sportsdelen i Viaplay, siger i pressemeddelelsen:

- Fodboldfans i hele Norden ved, at europæiske aftener på Viaplay bare er noget helt særligt. Som altid leverer vi en dækning i absolut verdensklasse, med fantastiske optaktsstudier og de skarpeste eksperter der findes. Vi har altid fremragende lokal kommentering, dokumentarer og massevis af eksklusivt indhold. Med det nye UEFA-klubkonkurrenceformat vil vi have endnu mere fodbold i topkvalitet at tilbyde vores seere, hvilket vi sammen med resten af Danmarks passionerede fodboldpublikum får glæde af de kommende år.

I år er det FC Midtjylland, der skal forsøge at nå gruppespillet i Champions League. De danske mestre starter dog allerede i 2. kvalifikationsrunde af turneringen og har altså lang vej til et gruppespil.

Se mere herunder i forhold til de danske klubbers vej til Europa.