Kæmpe drama i Milano: Simon Kjær reddet af VAR

Simon Kjær og AC Milan har fået en mareridtsstart i Champions League-semifinalen mod Inter, hvor den danske landsholdsstjerne også har været tæt på at få en decideret skurkerolle.

Simon Kjær spiller i aften en af karrierens største kampe, men indtil videre har det været en mindre sjov aften for den danske landsholdskaptajn.

I Champions League-semifinalen mod Inter er AC Milan nemlig blevet kørt mere eller mindre over i første halvleg, hvor Inter allerede efter 11 minutter bragte sig foran med 2-0.

Inter var kort efter millimeter fra at gøre det til 3-0, da Hakan Calhanoglu ramte indersiden af stolpen, og efter en halv times spil var Simon Kjær så ved at få en decideret skurkerolle, da den rutinerede dansker væltede Inter-angriberen Lautaro Martinez i væltet, hvorefter kampens dommer pegede på straffesparkspletten og præsenterede Kjær for et gult kort.

Heldigvis for Simon Kjær og AC Milan valgte VAR-rummet dog at kalde dommeren ud på sidelinien for at nærstudere situationen, og her viste den langsomme gengivelse, at kontakten mellem Simon Kjær og Lautaro Martinez var ganske minimal.

Straffesparkskendelsen blev derfor omstødt og advarslen til Simon Kjær blev trukket tilbage.

Generelt har der dog været tale om en meget svær første halvleg for den danske landsholdsstjerne, der ligesom resten af AC Milan-forsvaret fremstod usædvanligt passiv, da Inters Henrikh Mkhitaryan efter 11 minutter løb ubesværet ind i AC Milan-feltet og scorede til 2-0.