• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC København spiller i aften returkamp mod Mogren. I næste runde venter norske Stabæk, og her får københavnerne problemer, forudser Christian Keller.

Af Kristian Østerby Jepsen

De danske mestre fra FC København spiller i aften returkamp i 2. kvalifikationsrunde til Champions League mod Mogren fra Montenegro. Efter 6-0 i første kamp synes københavnerne sikkert videre til næste runde, hvor norske Stabæk venter. Nordmændene vandt i går 4-0 over Tirana hjemme på Telenor Arena, og ifølge Christian Keller får FC København problemer specielt på banen i Norge.

- Kunstgræsset kan give dem problemer. Mange hold har haft store problemer, når de er vant til almindeligt græs. Vi havde selv en lang indkøringsperiode, hvor vi skulle vende os til kunstunderlaget, bolden springer helt anderledes og triller på en anden måde end i almindeligt græs, og det giver Stabæk en stor fordel, siger Christian Keller til tipsbladet.dk.

Han er ikke selv med når de nordiske mesterhold mødes i næste uge. Keller spillede tirsdag sin sidste kamp, inden han rejser til Kasimpasa i Tyrkiet, hvor fodboldkarrieren fortsætter. Den danske back mener, at Stabæk har endnu en fordel, da de har været i gang med turneringen hele sommeren.

- FCK er kun lige kommet i gang, mens Stabæk er i topform. Det bliver svært for FCK at komme til Norge, selvom Ståle (Solbakken red.) har en plan klar, og sikkert har studeret Stabæk. Det bliver tætte opgør, og egentligt havde jeg håbet, at begge hold kunne komme videre. De har fortjent at få chance for at spille i Champions League, men sådan er fodbold jo ikke, siger Keller.

FC København og Stabæk tørner sammen 28. juli og 5. august, selvfølgelig forudsat at de danske mestre kommer videre fra aftenens kamp i Montenegro. Følg den kamp live på tipsbladet.dk.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020