• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mads Bye Marboe

Klopp hylder dansk stjerne: Har alles respekt

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp lovpriser dansk landsholdsspiller forud for onsdagens Champions League-opgør.

Af Mads Bye Marboe

Simon Kjær har brilleret med sit spil på banen det sidste lange stykke tid, men den danske landsholdsspiller viste også sin klasse, da Christian Eriksen kollapsede mod Finland under sommerens EM-slutrunde.

Her var Kjær den første henne ved Eriksen, og flere medier har skrevet, at Kjær sørgede for, at Eriksen ikke slugte sin tunge. Desuden tog han sig af Eriksens kæreste, Sabrina.

For sin indsats hyldes han af Jürgen Klopp forud for onsdagens Champions League-opgør mellem Liverpol og AC Milan.

- Jeg vil som regel hellere fokusere på mine egne spillere end modstanderens, men i aften må jeg gøre en undtagelse. I aften er det muligt, at Simon Kjær spiller over for os, og det er en person, som har hele fodbold- og sportverdens respekt, skriver Klopp i klubbens kampprogram til opgøret.

- I en krise indser man, hvad ægte lederskab er. Det tror jeg, at verden anerkender mere end nogensinde før, med alt hvad der foregår omkring os. 

- Ligesom millioner af andre var jeg chokeret over scenerne, der udspillede sig ved Europamesterskaberne i sommer, hvor Christian Eriksen faldt om under Danmarks åbningskamp. Der var mange helte den aften - ikke mindst hele den utrolige lægestab på det danske landshold - på stadion og senere på hospitalet. Men Simon skinnede på sin egen måde på denne traumatiske dag.

Liverpool og AC Milan mødes klokken 21.00 på Anfield.