Klopp imponeret af Arsenal
Illustration
Champions League

Klopp imponeret af Arsenal

Dortmunds træner Jürgen Klopp ser frem til mødet med Arsenal i Champions League i aften, og han er imponeret over englændernes udvikling.

Arsenal havde en svær sidste sæson, hvor holdet under store dele af sæsonen var tydeligt mærket af fraværet af målscoreren Robin van Persie, som før sidste sæson skiftede til Manchester United. The Gunners sluttede dog effektivt af og endte alligevel med at kvalificere sig til Champions League.

I denne sæson er de startet forrygende i Premier League, og derfor er deres kommende modstander i Champions League, Dortmund, fuld af respekt for Arsenal inden mødet i aften.

- Arsenal har holdt sig til deres stil trods kritik. Det er mit indtryk, at de altid har forsøgt at være moderne, og lige nu virker det godt med de rigtige spillere på det rigtige tidspunkt.

- Nu er de tilbage. De spiller mere fleksibelt, og derfor er jeg imponeret over deres udvikling. Det er to velspillende hold i denne kamp. Hvis jeg selv skulle betale for en billet, så ville jeg gøre det i morgen (i aften, red.), sagde Klopp på et pressemøde mandag.

Selv om træneren på pressemødet viste respekt for Arsenal, så nåede han dog også at fremhæve sin egen klubs fremskridt. Således sagde han også, at han slet ikke var i tvivl om, at han står i spidsen for det mest spændende fodboldprojekt i europæisk fodbold.