• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Klopp om CL-gruppe: Sværeste som Liverpool-træner

Foto: Getty Images

Liverpool kommer på en svær opgave i Champions League-gruppespillet, vurderer manager Jürgen Klopp.

Af Jacob Quvang

Liverpool er kommet på en overordentlig svær opgave, når det engelske mandskab skal gå videre fra sin Champions League-gruppe.

AC Milan, FC Porto og Atlético Madrid er modstanderne, og tidligere har Liverpool-manager Jürgen Klopp også fortalt, at han begyndte at grine, da han så lodtrækningen i fjernsynet på grund af dens styrke. 

Det er da også den sværeste Champions League-gruppe, som han har oplevet i sin Liverpool-tid. 

- Dette er den stærkeste gruppe, vi har haft, siden jeg kom til Liverpool. Ingen tvivl om det. I 2013 hos Borussia Dortmund havde vi også en "ægte" Champions League-gruppe. Vi havde Manchester City, Real Madrid og Ajax - en rigtig gruppe! Folk spurgte om, hvordan vi nogensinde skulle gå videre.

- Hvad gør det for turneringen? Det sender to rigtig gode hold ud. Det vil sende et andet rigtig godt hold i Europa League, det er helt sikkert. Jeg har aldrig forstået, hvorfor folk taler om at ændre Champions League, forklarer tyskeren på pressemødet forud for Liverpools kamp mod AC Milan. 

Han er dog ikke ærgerlig over, at hans hold sættes op mod så stærke modstandere. Tværtimod. 

- Gruppen vil blive spændende fra første til sidste sekund. Intet bliver afgjort tidligt, og det holder os på tæerne. 

- Men det er lige præcis det, vi ønsker. Vi møder Milan, Atlético og Porto - utrolige stadions, gode tilskuere, passionerede fanbaser. 

- Porto er typisk portugisiske mestre eller næstbedst der. Et tophold. AC Milan har en stor historie og er i sin bedste periode nu her i flere år. Det er ægte Champions League. Det er præcis sådan, vi elsker fodbold, og nu er det sådan, så skal vi også håndtere det, fortæller han. 

Onsdag aften indleder Liverpool Champions League-gruppespillet mod AC Milan hjemme på Anfield. AC Milan må undvære Zlatan Ibrahimovic, som er skadet til opgøret.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020