• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Klopp stikker til Bayern: Det er ikke første gang

Foto: Getty Images

Forud for Champions League-finalen undrer Jürgen Klopp sig over timingen af de rygter, der sender Sadio Mané til Bayern München.

Af Lars Gram-Hanssen

Sadio Mané har op til Champions League-finalen været rygtet til Bayern München, men det er ikke en historie, som Jürgen Klopp gider bruge den store energi på.

- I det her øjeblik kunne jeg ikke være mere ligeglad med Bayern München-rygterne. Vi er fuldt ud fokuserede på den kamp, og Sadio er fuldt ud fokuseret på den kamp. Han ved, hvor vigtig den er for ham, og hvor vigtig den er for os. Så der er ingen bekymringer, alt er helt normalt, lyder det således, ifølge Talksport, fra Jürgen Klopp inden aftenens finale mod Real Madrid. 

Jürgen Klopp, der har en fortid i Dortmund, sender dog også en lille stikpille til Bayern München. 

- Det er ikke den første gang i min karriere, at der før en stor kamp er dukket Bayern München-rygter op. Jeg ved ikke hvorfor, hvad jeg præcist har gjort, eller hvorfor det sker, men det er slet ikke noget problem, lyder det således fra Liverpool-bossen. 

Tilbage i 2013 stod Jürgen Klopp også i Champions League-finalen, hvor Dortmund mødte Bayern München. Dengang var der op til finalen rygter om, at Mario Götze skulle skifte fra Dortmund til Bayern München, og Götze endte med ikke at deltage i finalen på Wembley, som Bayern München vandt med 2-1.