• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League tipsbladet.dk

- Klubberne ville jo dræbe Champions League

Foto: Getty Images

Champions League begynder igen, men fansene bør huske, at Super League-klubberne ville tage livet af Super League og droppe tilknytningen til resten af fodboldverdenen, mener Tipsbladets chefredaktør.

Af tipsbladet.dk

Cristiano Ronaldo er skiftet til Manchester United.

De forsvarende Champions League-mestre har forstærket sig med Romelu Lukaku.

Og i Liverpool, Manchester City, Inter, Juventus, AC Milan er der også købt spillere for mange millioner, ja selv de pressede spaniere i FC Barcelona, Atlético Madrid og Real Madrid har fået nye folk – sidstnævnte bød endda på Kylian Mbappé i slutningen af transfervinduet.

I de kommende dage og måneder er der igen Champions League med store dyster mellem Paris Saint-Germain og Manchester City, Chelsea og Juventus, Barcelona og Bayern München, Real Madrid og Inter – ja runde efter runde er der fede kampe.

Men alt det bør efter Tipsbladets chefredaktørs mening stå i skyggen af, at 10 af de allerstørste klubber ud af de 32 deltagere i Champions League tilbage i april sagde, at de ville danne Super League.

Super League skulle være en lukket turnering for Europas allerstørste klubber, hvor de rigeste og mest magtfulde klubber selv ville afgøre, hvem der skulle være med, og hvordan turneringen skulle skrues sammen, mens milliardindtægterne selvfølgelig også skulle administreres af klubberne selv.

Tre af klubberne i Champions League holder endda stadig fast i, at Super League kan og skal blive til noget, og var Super League blevet til virkelighed i stedet for at rasle fra hinanden på 48 timer i april, var det planen allerede at starte turneringen i august i år, altså i sidste måned.

Se Troels Bager Thøgersens udlægning af sagen i den video, der ligger i toppen af denne artikel, og hør, hvorfor der efter hans mening ikke er nogen grund til, at fansene skal tilgive klubejerne og klubberne for forsøget på at bryde ud af fodboldsystemet og skabe en lukket liga.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020