Video : Tipsbladet
Champions League

Knuste FCK: Det her hold er ligesom Terminator

Efter den knusende sikre 3-1-sejr over FC København hylder flere engelske medier Manchester City som et nærmest usårligt fodboldhold.

Forventningen var, at FC København ville få det utroligt svært mod Manchester City, og de danske mestres møde med verdens nok bedste hold endte da også med at blive en usædvanligt ensidig affære. 

Manchester City virkede skræmmende overlegne i stort set hele kampen, og efter storholdets 3-1-sejr i Parken har flere engelske medier da også tegnet et billede af City som en urørlig maskine.

- På aftener som denne er dette Manchester City-hold ligesom Terminator: En ubarmhjertig fjende, der nægter at blive kuet, uanset hvad de møder, skriver The Guardian og fortsætter:

- FC København viste deres mod ved at svare tilbage på Kevin De Bruynes åbningsmål med Magnus Mattssons udligning, men derefter skabte belgieren Bernardo Silvas 2-1-mål. Alle disse mål kom før pausen. Både før og efter pausen var De Bruyne Citys bedste personificering af Arnold Schwarzeneggers karakter i Hollywood-blockbusteren, hvis berømte linje 'I'll be back' meget fint kan bruges til at beskrive den ustoppelige 32-årige belgier. 

Også The Telegraph maler et billede af et udehold, der kørte direkte hen over deres modstander. 

- Det storslåede Manchester City-eksprestog brager videre på tværs af Europa, som vinderne af det hele og med en ubesejret stime, der går tilbage til sidste år - tilbage til en kort stund med usikkerhed, som nu fremstår meget langt væk, skriver The Telegraph og fortsætter:

- De forsvarende Champions League-vindere har for vane at spille deres udekampe som om, at de spiller på hjemmebane. Og i størstedelen af kampen virkede det også sådan. Med en boldbesiddelse på 75 procent og mere end fire gange så mange afleveringer som modstanderen - det eneste glimt, som de gav FC København af deres eget mål, blev foræret til hjemmeholdet efter Edersons fejl. 

The Telegraph tilføjer, at tirsdagens dyst til tider virkede 'næsten uretfærdig', fordi FC København dårligt nok fik lov til at røre bolden. I alt gennemførte gæsterne 786 ud af de 835 afleveringer, de forsøgte i Parken. 

Evening Standard konkluderer, at Manchester City 'fuldstændigt kontrollerede' tirsdagens ottendedelsfinale i Parken, og avisen sætter samtidig FC Københavns nærmest umulige mission i returkampen i perspektiv: 

- Intet udehold har formået at vinde på Etihad i Champions League siden Lyon i 2018. FC København skal vinde med mindst to mål. 

Returkampen i Manchester spilles onsdag den 6. marts.