• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

Galatasaray forventer at FCK straffer Grabara

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Galatasaray har en forventing om, at FC København selv har tænkt sig at straffe Kamil Grabara, da han har brudt Uefa's regler om fair play.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kamil Grabara er kommet i massiv modvind i Tyrkiet for et opslag, som han offentliggjorde på Instragram efter 2-2-kampen i Istanbul mod Galatasaray.

Polakken har modtaget dødstrusler, og hans kærester har også offentliggjort screenshots af truende beskeder, som hun har modtaget. Kamil Grabara kaldte i sit opslag stadion for et 'shithole'.

Inden kampen havde han også rost Fenerbahces fansbase, som han havde hørt var bedre end Galatasarays. Allerede der var banen kridtet op, og nu er det ikke blot klubbens fans, som er rasende på den polske målvogter.

Galatasarays præsident, Dursun Özbek, har således varslet mulige konsekvenser.

- Vi diskuterer Københavns målmand Kamil Grabara i bestyrelsen. I vil finde ud af, hvad vi vil gøre med ham, lød det på et pressemøde efter kampen ifølge det tyrkiske medie Star.

Siden har Galatasaray også selv kommunikeret ud omkring situationen, hvor de kræver, at FC København selv straffer Kamil Grabara.

- De udtalelser, som Grabara kom med før og efter kampen er imod Uefa's regler om fair play. Derfor forventer vi, at FC København, som vi havde på besøg for få dage siden, giver ham den nødvendige straf, lyder det ifølge BBC.

Kampen i Istanbul mellem Galatasaray og FC København var klubbernes første i Champions League, og derfor kan man formentlig godt forvente en knap så venlig tone, når de to hold brager sammen i Parken senere på efteråret.

FC København førte opgøret 2-0, indtil der resterede fem minutter af den ordinære spilletid. På det tidspunkt var FCK blevet reduceret til ti mand på grund af et dumt rødt kort til Elias Jelert, som han desuden har undskyldt for.

Men med en mand i undertal kunne FC København ikke holde stand, og måtte rejse retur til København med et enkelt point i bagagen. Søndag venter endnu en hård opgave, når sæsonens første derby spilles på Brøndby Stadion.