Champions League Lars Gram-Hanssen

Kroos forklarer journalistsviner efter CL-triumf

Foto: Getty Images

Efter Champions League-finalesejren over Liverpool kom Toni Kroos på kant med en tysk journalist.

Af Lars Gram-Hanssen

En tysk journalist formåede lørdag at gøre Toni Kroos vred, selvom midtbanespilleren få øjeblikke forinden havde vundet Champions League-trofæet med Real Madrid. 

Efter madrilenernes 1-0-sejr over Liverpool spurgte ZDF-journalisten således Toni Kroos, om Real Madrid-spilleren var overrasket over, at Liverpool havde domineret opgøret i Paris. 

- Du har haft 90 minutter til at komme frem til nogle fornuftige spørgsmål. Og så stiller du mig to lortespørgsmål. Det er vanvittigt. Det er ikke overraskende, at man kommer i problemer mod Liverpool. Hvad er det for et spørgsmål? Det er ikke en eller anden gruppekamp. Vi spillede Champions League-finalen, lød svaret, ifølge Liverpool Echo, fra Kroos, der herefter udvandrede fra interviewet. 

Efterfølgende har Toni Kroos så uddybet, hvorfor han blev nødt til at udvandre fra interviewet. 

- Man kunne have spurgt: 'Hvordan så du kampen?' Og så ville jeg ikke have svaret, at vi dominerede dem fuldstændigt fra første til sidste minut. Jeg er den første til at erkende, at det var en lige kamp, og at Liverpool nok havde lidt flere chancer. Men vi vandt kampen, ligesom vi har gjort mange gange i de seneste måneder. I stedet ville han mig have til at sige, at vi vandt ufortjent. Jeg er pisseligeglad, i en finale skal man bare vinde. På det tidspunkt blev jeg bare pisseirriteret, lyder det således, ifølge Marca, fra Toni Kroos. 

- Selvfølgelig måtte vi igennem to-tre perioder, hvor vi var under pres. Det sagde jeg også til ham, da han stillede spørgsmålet. Men det er normalt. Hvad forventer du? At vi dominerer Liverpool i 90 minutter? Det er et verdensklasse-hold. Vi var nødt til at slå dem, og det gjorde vi. 

Toni Kroos har i Real Madrid vundet fire Champions League-trofæer og tre La Liga-trofæer.